Československá databáze receptů

...nebojte se něco dobrého uvařit
Dnes je 19.02.2018 a svátek má Patrik
Ingredience / vejce
Recepty (103)
tento recept nabízí velmi zajímavé vůně a rozmanité chutě. Badyán, skořice a hřebíček dodají jídlu nezaměnitelné aroma. Použití mícháných vajíček mi přislo trošku divné, ale ve výsledné chuti to sehraje skvělou roli :-)
inspiraci k tomuto receptu jsem našel na internetu a musím říct, že jsem rád, že jsem ho vyzkoušel. Jako přílohu doporučuji pivo :-)
je smutný, když přijdete někam do restaurace, objednáte si bramborák a dostane malé ohřáté kolečko z mrazáku, kterému si majitelé restaurací dovolují říkat bramborák. No nic, dost nadávání. Pojďme si udělat pořádnej bramborák z pravých brambor. Je to jedno z nejjednodušších a nejrychlejších jídel, které chutná snad každému
Česká klasika, kterou si pamatujeme už od školy. Věřte, že domácí plněné knedlíky chutnají výborně a pusťte se do nich. U nás se vaří jako sváteční oběd.
s poctivostí nejdál dovaříš, tak proč si kupovat hnusný knedlíky, když si je můžeme lehce uvařit. Nebuïte líní a neplňte si svůj žaludek kupovanými "tenisovými míčky"
Nedokážu si představit Vánoce bez bramborového salátu a proto se každý rok těším na jeho přípravu. U tohoto typu jídla se nedá přesně říct množství ingrediencí, jelikož si myslím, že by si každý měl najít tu svojí správnou chuť :-)
Výborná mixovaná polévka pro milovníky celeru.
Jednoduchý, rychlý, dobrý. Každý tento recept jistě zná a nebo někdy podobný vymyslí. Je to čistě recept alias co lednička nabídne :-) Ale nikdy tam nezapomeňte dát vejce, aby maso bylo křehké
jednoduchá česnečka dobrá na kocovinu :-)
není vždy umění vařit z drahých surovin. Umění je uvařit něco dobrého ze základních surovin. Vynikající chlebová polévka je jeden z příkladů