Československá databáze receptů

...nebojte se něco dobrého uvařit
Ingredience / vejce
Recepty (114)
tento recept nabízí velmi zajímavé vůně a rozmanité chutě. Badyán, skořice a hřebíček dodají jídlu nezaměnitelné aroma. Použití mícháných vajíček mi přislo trošku divné, ale ve výsledné chuti to sehra...
inspiraci k tomuto receptu jsem našel na internetu a musím říct, že jsem rád, že jsem ho vyzkoušel. Jako přílohu doporučuji pivo :-)
je smutný, když přijdete někam do restaurace, objednáte si bramborák a dostane malé ohřáté kolečko z mrazáku, kterému si majitelé restaurací dovolují říkat bramborák. No nic, dost nadávání. Pojďme si ...
Česká klasika, kterou si pamatujeme už od školy. Věřte, že domácí plněné knedlíky chutnají výborně a pusťte se do nich. U nás se vaří jako sváteční oběd.
s poctivostí nejdál dovaříš, tak proč si kupovat hnusný knedlíky, když si je můžeme lehce uvařit. Nebuïte líní a neplňte si svůj žaludek kupovanými "tenisovými míčky"
Nedokážu si představit Vánoce bez bramborového salátu a proto se každý rok těším na jeho přípravu. U tohoto typu jídla se nedá přesně říct množství ingrediencí, jelikož si myslím, že by si každý měl n...
Výborná mixovaná polévka pro milovníky celeru.
Jednoduchý, rychlý, dobrý. Každý tento recept jistě zná a nebo někdy podobný vymyslí. Je to čistě recept alias co lednička nabídne :-) Ale nikdy tam nezapomeňte dát vejce, aby maso bylo křehké
jednoduchá česnečka dobrá na kocovinu :-)
není vždy umění vařit z drahých surovin. Umění je uvařit něco dobrého ze základních surovin. Vynikající chlebová polévka je jeden z příkladů