Československá databáze receptů

...nebojte se něco dobrého uvařit
Ingredience / pepř černý celý
Recepty (15)
ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být vždycky dobré červené víno. Přílohu doporučuji bra...
Nedokážu si představit Vánoce bez bramborového salátu a proto se každý rok těším na jeho přípravu. U tohoto typu jídla se nedá přesně říct množství ingrediencí, jelikož si myslím, že by si každý měl n...
každá polévka vždy chutná nejlépe, pokud je vyvařená z kostí. A jelikož kosti se koupí za hubičku, tak proč si neudělat domácí poctivou kuřecí polévku
taková lepší zvěřinová svíčková z muflona. Jako přílohu doporučuji karlovarský knedlík
na tohle skvělý jídlo se musí po naložení čekat několik dní, ale kdo si počká, ten se dočká
poctivá rajská omáčka, kterou ocení hlavně děti
tento recept je jednoduchý, poctivý a vynikající, ale doporučuji si k němu připravit poctivý hovězí vývar, na jehož recept se můžete podívat v záložce související recepty
Tento recept je velice chuťově výrazný. Nové koření, česnek a špek provoní při pečení celý Váš byt. Sežeňte si kvalitní česnek a špek od řezníka. Doporučená příloha je dušený špenát a domácí bramborov...
Základem chuti u této omáčky je špek, a proto doporučuji koupit kvalitní špek od řezníka, jinak Vám omáčka nebude moc chutnat
česká poctivá klasika, oblíbená hlavně u dětí