Československá databáze receptů

...nebojte se něco dobrého uvařit
Ingredience / bobkový list
Recepty (28)
ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být vždycky dobré červené víno. Přílohu doporučuji bra...
někdo vaří Boršč ve více hrncích či v hrnci plus pánvi. Ja si myslím, že hlavní podstata skvělé chuti spočívá v použití jednoho hrnce. Je to samozřejmě pouze můj názor. Boršč jsem táhnul dlouho v jedn...
Nedokážu si představit Vánoce bez bramborového salátu a proto se každý rok těším na jeho přípravu. U tohoto typu jídla se nedá přesně říct množství ingrediencí, jelikož si myslím, že by si každý měl n...
jestli chodíte každej večer do lednice jako já, koukáte do ní jako do televize a přemejšlíte co si dáte, tak utopenci jsou jasná volba. Na ně je chuť vždycky. Hlavně si sežeňte dobré špekáčky, ať to m...
výborné šťavnaté a na skus uvařené fazolové lusky, jemně nakyslá smetanová omáčka, to Vás prostě musí přimět si tento recept vyzkoušet :-) S bramborem a kouskem uzeného je pro mě tento recept prostě d...
k tomuto receptu jsem se dostal díky tombole, ve které jsem vyhrál kousek kančího. Zvěřina je skvělá věc, hlavně s vínem, jalovcem, atd. Nechápu, proč někomu zvěřina smrdí :-)
jednoduchý recept, který pochází z francouzské kuchyně. Kuřecí stehna jsou krásně křehká
každá polévka vždy chutná nejlépe, pokud je vyvařená z kostí. A jelikož kosti se koupí za hubičku, tak proč si neudělat domácí poctivou kuřecí polévku
taková lepší zvěřinová svíčková z muflona. Jako přílohu doporučuji karlovarský knedlík
Podle tradičního balkánského receptu se musaka připravuje z mletého masa a plátků lilku. Já jsem si recept upravila a místo lilku raději používám brambory. Sice se musaka vaří trochu déle, ale stojí t...