Československá databáze receptů

...nebojte se něco dobrého uvařit
Ingredience / hovězí přední krk
Recepty (3)
gulášovku bych mohl jíst minimálně jednou tejdně. Je to pro mě jedna z těch lepších polévek. Jelikož jsem měl polévku jako hlavní jídlo, tak jsem do ní dal trošku víc masa. Určitě stačí míň. Kdo má rád ostřejší jídla, tak si přidejte trošku mleté pálivé papriky
Základem chuti u této omáčky je špek, a proto doporučuji koupit kvalitní špek od řezníka, jinak Vám omáčka nebude moc chutnat
pokud máte doma spoustu sklenic s nakládanými okurkami od babičky, jako já :-) , tak znojemská je jasná volba. Dělal jsem ji poprvé a určitě ne naposled. Do omáčky jsem nakrájel tři okurky, ale myslím si, že jich tam může být o hodně víc. Používejte okurky s dobrým lakem, nejlépe domácí.