Československá databáze receptů

...nebojte se něco dobrého uvařit
Dnes je 19.01.2018 a svátek má Doubravka
Ingredience / libeček
Recepty (22)
tento recept vznikl úplně náhodou. Prostě jsem si takhle jednou dělal červenou čočku s mrkvi a v troubě jsem si nezávisle pekl cuketu. Na konci toho všeho mi připadalo dobrý tyto chutě spojit a vzniklo něco skvělýho. Možná tomu nebude věřit, ale tohle spojení chutí je jedno z nejlepších, co jsem kdy jedl a za tim si stojim :-)
není vždy umění vařit z drahých surovin. Umění je uvařit něco dobrého ze základních surovin. Vynikající chlebová polévka je jeden z příkladů
ještě asi tak před rokem jsem o kuskusu nevěděl. Teď se po něm můžu utlouct. Skvělá a levná věc.
rychlý a výborný salát, který doporučuji dělat hlavně v létě, kdy máte k dispozici vše čerstvé. Dále doporučuji salát ihned zkonzumovat a nenechávat ho do druhého dne, jelikož ocet vše časem znehodnotí
dneska si ukážeme recept na jednoduchou smetanovo-česnekovou omáčku. Použijte pouze smetanu s vyšším obsahem tuku. Pokud máte domácí poctivý vývar, tak šup tam s nim. No a pro libeček si dojděte na zahrádku. Může být i petrželová nať
není nad dobrý poctivý karbanátek :-) A když je navíc kapustový, tak i řízek je proti němu malej
když se řekne mrkvová polévka, tak né každý se na to tváří vesele. Ale u této polévky by se těmto lidem mohl objevit úsměv na tváři. Polévka je plná zeleninové chuti a příchuť čerstvého zázvoru dodává na Vaše chuťové pohárky svěží a příjemný nádech
trvalo mi dlouho, než jsem přišel játrům na chuť. Ale postupem času se stávají jednou z mých oblíbených surovin. Tato omáčka je důkazem toho, že z ne moc oblíbených věcí lze udělat něco skvělýho
kuře na pivu je skvělá věc. Maso se úplně rozpadá a omáčka je silná s jemně nahořklou pivní chutí. Spolu s čerstvými bylinkami, jako je libeček, tymián a nebo petrželová nať, vytvoříte něco dokonalého
jelikož začalo mistrovství světa v hokeji a mě už nebavilo jíst pořád k pivu brambůrky, tak jsem si musel vymyslet něco nového a chutnějšího. Tento recept je jednoduchý, rychlý na přípravu a pokud máte velkou pánev, tak je rychlý i na smažení. Můžete trošku experimentovat a místo vína přidat do těsta pivo. Jako přílohu doporučuji čerstvý zeleninový salát